Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Vi ser en økning i antall tilfeller med mobbing på nett og uheldig publisering av informasjon via Facebook, Instagram, Snapchat, Kik og andre sosiale medier. Vi ser også en økning i antall mindreårige som spiller dataspill med 18-årsgrense. Vil du vite mer?

OPUS Hadsel ved Hadsel videregående skole og fagskole tilbyr et holdningsskapende foredrag / kurs tilpasset elever på mellom- og ungdomstrinn, samt videregående skole og tar sterke virkemidler i bruk for å åpne øynene til elevene.

Vi tilbyr også et skreddersydd foredrag / kurs for foreldre og foresatte der vi i tillegg til å sette fokus på digital mobbing også retter søkelyset mot voldelige dataspill, nettsteder og aktuelle apper. Vi ser at det beste er å nå både ungdom og foreldre/foresatte.

Foredragsholder er Michal Solheim. Michal Solheim har i flere år jobbet med temaer som digital mobbing, personvern, trygg nettbruk og dataspill. - For å nå gjennom til ungdommen er jeg direkte og kaller en spade for en spade. Hovedbudskapet til de voksne er at deres deltakelse i de unges nettverden er viktig og riktig. Jeg viser film fra spillene slik at foresatte selv kan se hva deres barn og ungdommer spiller.

Ta kontakt for pristilbud og konkret avtale: ms@digmob.no eller 907 59 793